Radio Tidsmaskinen: Top Five Records

Radio Tidsmaskinen: Top Five Records

Under Stokkøya Festival 2019, vil Radio Tidsmaskinen by på live podcast-innspilling i Banditten Bar hver dag. Inspirert av BBC’ Desert Island Discs inviterer de ulike gjester som velger sine fem favorittalbum gjennom tidene/akkurat nå, spiller og snakker om musikken. Lars Lillo Stenberg er gjest på fredag, og Petter Vågan fra The Fjords er gjest på lørdagen.

Om Radio Tidsmaskinen
Radio Tidsmaskinen startet i 2011 som en fiks ide om et dj-sett. Så utviklet det seg i 2014 til en fiks ide om et radioprogram. Etter fem år med fullstendig uavhengig, hundre prosent selvfinansiert og komplett kompromissløs musikkformidling har vi levert fra oss over 150 sendinger i ulike former, vi har hatt over 13.000 avspillinger og mer enn 3200 timer radio har blitt lyttet til.

I Radio Tidsmaskinen snakker vi med musikere og andre gjester om musikk og spiller musikken de har laget og lyttet på. Vi er alltid på reise.