Historiene langs kysten

Historiene langs kysten

I uminnelige tider har kysten vært åsted for tjuvfiske, smugling, forsøpling og annen kriminalitet, både i krigstid og fredstid. De fleste som har vært i en havnekneipe en sen kveld har hørt sanne og usanne historier om livet langs kysten, fortalt av sjømenn og innvidde, bartendere og handelsmenn. Vi håper å gi gjestene et innblikk i den delen av kystens historie som sjelden blir fortalt offentlig.

Moderator Marianne Danielsen i samtale med Arne O. Holm, forfatter, journalist og samfunnsdebattant, Roar Svenning, lokal sauebonde og tidligere fisker, og Eskil Engdal, forfatter og featurejournalist i Dagens Næringsliv. Håvard Lund, jazzmusiker, komponist og samfunnsdebattant akkompagnerer.

Åpen mikrofon:
I forlengelse av samtalen, inviteres festivalpublikum til å fortelle små og store, sanne og usanne historier.