IMG_5492.JPG

Reisen hit

 
 

Stokkøya er en øy i Åfjord kommune i Sør-Trøndelag med 300 innbyggere og broforbindelse til fastlandet. På vestsiden av øya ligger Hosnavika som med sin lange sandstrand og tindevedkratt ofte regnes som den fineste stranden i hele Trøndelag. 

 
 
 

Stokkøya ligger 12 mil nordvest fra Trondheim, og 15 mil fra Trondheim lufthavn, Værnes.

Vi ønsker at flest mulig skal reise kollektivt, og vil derfor sette opp ulike transportilbud hvor publikum kan forhåndskjøpe plass.

De mest spreke og miljøvennlige som velger å ta sykkelen fatt de 12 milene utover får tilbud om gratis transport av bagasje og telt.

 
 

Slik kommer du deg til Stokkøya Festival 2018

båt.jpg

Vi lanserer et reisetilbud som gjør det enklere, raskere og mer miljøvennlig å komme seg til Stokkøya. 

Det er på festivalbåten din festivalopplevelse starter. Båten er utstyrt med behagelige sitteplasser, bar med salg av snacks og drikke, og du skal ikke se bort i fra at det dukker opp en eller annen overraskelse på turen. Via Trondheimsfjorden vil båten ta deg ut mot åpent hav, og her er det virkelig mye fint å hvile øynene på.

Festivalbåten går fra Trondheim Pirterminal fredag 29. Juni kl. 11:00, og ankommer Stokkøy Marina ca 13:00. Retur fra Stokkøya er søndag 1. Juli kl. 13:00, og ankommer Trondheim ca kl. 15:00. Du kjøper billett tur/retur Trondheim.

NB! Kun 250 plasser tilgjengelig.

Trondheim - Stokkøya, tur/retur
Avgang Trondheim Pirterminal: 29. Juni kl. 11:00
Avgang Stokkøy Marina: 1. Juli kl. 13:00

I samarbeid med FosenNamsosSjø

Pris:
599 kr t/r Stokkøya

bil.jpg

Egen bil

Dersom du ikke ønsker å benytte deg av våre kollektivtransport, er det selvfølgelig mulig å reise til festivalen med egen bil. Du vil bli henvist til festivalens parkeringsområde hvor du kan sette igjen bilen for helgen mot en parkeringsavgift. Det er ikke tillatt å parkere i nærheten av camp og festivalområde.

Vi oppfordrer til samkjøring!

Pris:
250 kr i parkering for hele helga