IMG_5492.JPG

Reisen hit

 

Stokkøya er en øy med 300 fastboende og broforbindelse til fastlandet, som ligger i Åfjord Kommune på Trøndelagskysten. På vestsiden av øya ligger Hosnavika som med sin lange sandstrand og tindevedkratt ofte regnes som en av Norges fineste naturstrender.

 
 
 

Slik kan du komme deg til Stokkøya

Stokkøya ligger 12 mil nordvest fra Trondheim, og 15 mil fra Trondheim lufthavn, Værnes. Med Trondheim som utgangspunkt, har du flere muligheter til å komme deg ut til Stokkøya.

Bil

Hvis du kjører egen bil eller samkjører med andre, er enklest og raskeste vei ut til Stokkøya med ferge fra Flakk (Trondheim) til Fosen-halvøya. Fra fergekaia på Fosen er det ca 10 mil til Stokkøya. Kjør mot Åfjord sentrum, og deretter mot Stokkøya. Mot parkeringsavgift kan du parkere bilen rett ved festivalområdet - folk og bagasje kan selvfølgelig slippes av på camp-området før du parkerer bilen. Det er ca 1 km fra camp til parkeringsplass.

Buss

Dette er den billigste måten å komme seg til Stokkøya på. Bussen går 2 ganger daglig ut til Stokkøya på ukedager. Det går ingen buss ut til Stokkøya på lørdager, men retur fra Stokkøya til Trondheim søndag ettermiddag. Bussen går fra Trondheim Sentralstasjon og stopper rett ved festival-campen.

Transport i regi av festivalen

Vi ønsker at flest mulig skal reise kollektivt, og vil derfor sette opp ulike transportilbud hvor publikum kan forhåndskjøpe plass. Transporttilbud til Stokkøya Festival 2019 annonseres vinter/vår 2019.