IMG_5492.jpg

Reisen hit

 

Stokkøya er en øy med 300 fastboende og broforbindelse til fastlandet, som ligger i Åfjord Kommune på Trøndelagskysten. På vestsiden av øya ligger Hosnavika som med sin lange sandstrand og tindevedkratt ofte regnes som en av Norges fineste naturstrender.

 
kart.jpg
 

Slik kommer du deg til Stokkøya

Stokkøya ligger 12 mil nordvest fra Trondheim, og 15 mil fra Trondheim lufthavn, Værnes. Med Trondheim som utgangspunkt, har du flere muligheter til å komme deg ut til Stokkøya.

Bil

Hvis du kjører egen bil eller samkjører med andre, er enklest og raskeste vei ut til Stokkøya med ferge fra Flakk (Trondheim) til Fosen-halvøya. Fra fergekaia på Fosen er det ca 10 mil til Stokkøya. Kjør mot Åfjord sentrum, og deretter mot Stokkøya. Mot parkeringsavgift kan du parkere bilen rett ved festivalområdet - folk og bagasje kan selvfølgelig slippes av på camp-området før du parkerer bilen. Det er ca 1 km fra camp til parkeringsplass.

Buss

Dette er den billigste måten å komme seg til Stokkøya på. AtB har 2 daglige bussavganger til Stokkøya på ukedager mandag-fredag og returbuss søndag kveld. Festivalen kommer også til å supplere med flere avganger for å gjøre det enkelt for deg som publikum å reise rimelig og miljøvennlig.

Både rutebussene og ekstraavganger går fra Trondheim Sentralstasjon og stopper rett ved festival-campen.

Mandag - Fredag
AtB Avgang Trondheim Sentralstasjon: kl. 07:50 - Ankomst Stokkøya Sjøsenter: kl. 11:05
AtB Avgang Trondheim Sentralstasjon: kl. 15:50 - Ankomst Stokkøya Sjøsenter: kl. 19:00

Søndag
AtB Avgang Stokkøya Sjøsenter: kl. 17:25 - Ankomst Trondheim Sentralstasjon: kl. 20:25

Se rutetabell her.

Kommer du langveis fra?

Tog fra nord eller sør?

Det går tog flere ganger daglig fra både Oslo og Bodø til Trondheim Sentralstasjon. Fra Trondheim Sentralstasjon går også rutebuss med AtB til Stokkøya.

Dersom du kommer med nattog fra Oslo, er det perfekt å ta bussen til Stokkøya fra Trondheim Sentralstasjon kl. 07:50.

Kommer du med fly?

AirLeap flyr fra Oslo til Ørland (OLA) torsdag 27. juni og retur 30. juni. Dersom du tar en av disse avgangene fikser vi transport til Stokkøya. Send oss en melding i innboksen på Facebook.

Kommer du med fly til Værnes, så går det flybuss fra Værnes til Trondheim Sentralstasjon hvert tiende minutt. Derfra tar du rutebuss til Stokkøya. Vi setter også opp egen festivalbuss fra Værnes til Stokkøya.