IMG_5501.JPG

Bli frivillig

Stokkøya Festival

 

Nå kan du melde deg som frivillig til Stokkøya Festival 2018!

Stokkøya Festival søker nå etter frivillige som har lyst å være med å rigge og drifte sommerens festival.  Som frivillig blir du med i en sosial gjeng og får oppleve arbeidet bak kulissene som skaper den trivselen du kjenner som festivaldeltager. Dette er både sosialt og lærerikt!

De som jobber i forkant av festivalen på opprigg (2-3 dager) får fri begge festivaldagene, de som jobber under festivalen får fri en av festivalkveldene.

Vi søker snekkere, kokker, riggere, artistverter, campverter og mye mer. Ulikt ellers i samfunnet krever vi verken formell utdanning eller erfaring.

Stokkøya Festival har som målsetning å lage en unik festivalopplevelse også for våre flinke frivillige, og som frivillig vil man ha tilgang på en rekke ekstra goder.

Frivilligjobbene betinger at man er i fysisk grei form og klarer å løfte og bære ting.

Dette får du:

  • Gratis festivalpass
  • Gratis teltplass på frivilligcampen
  • Bespisning når du er på vakt
  • Stokkøya Festival T-Skjorte
  • En hel festivaldag fri

Dette forventer vi av deg: 

  • Du må være over 18 år
  • Du må være i fysisk god form
  • Du må jobbe mellom 15-20 timer fordelt på 2-3 vakter avhengig av når du jobber (før, under eller etter festivalen)
  • Du må møte på jobb på tildelte tider og i edru tilstand, og varsle i god ting om du ikke kan stille til vakt (krav om legeerklæring)

Frivilligoppgaver

Som frivillig for Stokkøya Festival kan du velge mellom flere arbeidsoppgaver du ønsker å arbeide med. Vi vil gjøre vårt beste for å tilfredsstille dine ønsker, men kan dessverre ikke love at alle får oppfylt førstevalgene sine.

Rigging

Arbeid i for og etterkant - Rigging av scener, telt, gjerder og annen infrastruktur. Nødvendig verneutstyr blir utlevert av festivalen.

Snekring

Arbeid før festival – Bygging av ulike konstruksjoner på festivalområdet, montering av møbler og annen fiksing. Ta gjerne med eget verktøy!

Bar/Servering

Arbeid under festival – Betjene salgspunkt for drikke og mat på festivalområdet.

Campverter

Arbeid under festival – Campvertene tar i mot publikum ved ankomst og viser de fram til sin teltplass, serverer morgenkaffe og sørger for at campen er ryddig og trivelig.

Billettvertskap

Arbeid under festival – Ved inngangen av festivalområdet, innløsing av billetter til festivalarmbånd og ønske publikum velkommen.

Områdevertskap

Arbeid under festival – Som områdevertskap er din oppgave å sørge for at festivalområdet holdes ryddig gjennom kveldene.

Kokker

Arbeid under festival – Er du kokk eller har en kokk i deg? Vi trenger matglade folk som har lyst å være med å lage mat både til publikum, frivillige og artister.

Fiskere

Arbeid før og under festival – Lyst å hjelpe oss med å fange storkveita sånn at publikum ikke går sulten? Eller ta med publikum på sin første fisketur?

Kystlos

Arbeid før og under festival – Vi trenger båtkyndige mennesker som kan bistå med ulike maritime oppgaver. Du må være lokalkjent for denne oppgaven.

Gjestetransport

Arbeid under festival – Transport av artister som kommer langveisfra med flymaskin, og transport av artister hit og dit på øya. Vi stiller med kjøretøy.

 

Akkrediteringssystem levert av Arkon.