IMG_5501.JPG

Bli frivillig

Stokkøya Festival

 

Nå kan du melde deg som frivillig til Stokkøya Festival 2018!

Stokkøya Festival søker nå etter frivillige som har lyst å være med å rigge og drifte sommerens festival.  Som frivillig blir du med i en sosial gjeng og får oppleve arbeidet bak kulissene som skaper den trivselen du kjenner som festivaldeltager. Dette er både sosialt og lærerikt!

De som jobber i forkant av festivalen på opprigg (2-3 dager) får fri begge festivaldagene, de som jobber under festivalen får fri en av festivalkveldene.

Vi søker snekkere, kokker, riggere, artistverter, campverter og mye mer. Ulikt ellers i samfunnet krever vi verken formell utdanning eller erfaring.

Stokkøya Festival har som målsetning å lage en unik festivalopplevelse også for våre flinke frivillige, og som frivillig vil man ha tilgang på en rekke ekstra goder.

Frivilligjobbene betinger at man er i fysisk grei form og klarer å løfte og bære ting.

Dette får du:

 • Gratis festivalpass
 • Gratis teltplass på frivilligcampen
 • Bespisning når du er på vakt
 • Stokkøya Festival T-Skjorte
 • En hel festivalkveld fri
 • Tilgang til innendørs frivillig-område (med strøm til å lade telefon, varme til å tørke klær)
 • Tilgang til vanlig dusj og toalett

Dette forventer vi av deg: 

 • Du må være over 18 år
 • Du må være i fysisk god form
 • Du må jobbe mellom 15-20 timer fordelt på 2-3 vakter avhengig av når du jobber (før, under eller etter festivalen)
 • Du må møte på jobb på tildelte tider og i edru tilstand, og varsle i god ting om du ikke kan stille til vakt (krav om legeerklæring)

Frivilligoppgaver

Som frivillig for Stokkøya Festival kan du velge mellom flere arbeidsoppgaver du ønsker å arbeide med. Vi vil gjøre vårt beste for å tilfredsstille dine ønsker, men kan dessverre ikke love at alle får oppfylt førstevalgene sine.

Rigging

Arbeid i for og etterkant - Rigging av scener, telt, gjerder og annen infrastruktur. Nødvendig verneutstyr blir utlevert av festivalen.

Bar/Servering

Arbeid under festival – Betjene salgspunkt for drikke og mat på festivalområdet.

Stagehands

Arbeid under festival – Bistå med diverse oppgaver ifm scener på festivalområdet.

Frivillig trivsel

Her sørger du for at alle frivillige har det bra og blir tatt vare på – Stokkøya Festival sin egen solskinnsgruppe! Det forventes at du er en solstråle som gjerne snakker med nye mennesker. Jobben med frivillig trivsel innebærer også å sørge for å distribuere mat og drikke og solskinn til alle våre frivillige som jobber rundt omkring på festivalområdet. 

Campverter

Arbeid under festival – Campvertene tar i mot publikum ved ankomst og viser de fram til sin teltplass, serverer morgenkaffe og sørger for at campen er ryddig og trivelig.

Billettvertskap

Arbeid under festival – Ved inngangen av festivalområdet, innløsing av billetter til festivalarmbånd og ønske publikum velkommen.

Områdevertskap

Arbeid under festival – Som områdevertskap er din oppgave å sørge for at festivalområdet holdes ryddig gjennom kveldene.

Kokker

Arbeid under festival – Er du kokk eller har en kokk i deg? Vi trenger matglade folk som har lyst å være med å lage mat både til publikum, frivillige og artister.

Fiskere

Arbeid før og under festival – Lyst å hjelpe oss med å fange storkveita sånn at publikum ikke går sulten? Eller ta med publikum på sin første fisketur?

Kystlos

Arbeid før og under festival – Vi trenger båtkyndige mennesker som kan bistå med ulike maritime oppgaver. Du må være lokalkjent for denne oppgaven.

Gjestetransport

Arbeid under festival – Transport av artister som kommer langveisfra med flymaskin, og transport av artister hit og dit på øya. Vi stiller med kjøretøy.

Artistvert

Arbeid under festival – Som artistvert skal du sørge for at artistene får et supert opphold mens de er på Stokkøya. Arbeidsoppgavene varierer litt etter artistenes behov, og backstage blir ditt hovedarbeidssted.

Diverse

Har du noen spesielle egenskaper som du har lyst til å fortelle oss om, eller brenner du for å bidra med noe som ikke inngår i de andre gruppene? Fyll ut skjema, også finner vi kanskje en jobb som passer for deg!

Snekring

Arbeid før festival – Bygging av ulike konstruksjoner på festivalområdet, montering av møbler og annen fiksing. Ta gjerne med eget verktøy!

 

 

Akkrediteringssystem levert av Arkon.