GerhardsenKarlsen_Stokk%25C3%25B8yafestivalen_-30.jpg
 

Festivalmeny

 
 

Årets festivalmeny er laget av Jonas Nåvik fra FAGN. Menyen baserer seg på lokale råvarer, inspirert av smaker fra flere verdensdeler.

Festivalkokken har i tillegg til å skape gode smaker, fokusert på råvareutnyttelse hvor vi bruker hele dyret og grønnsaken og det blir lite matsvinn.

 Menyen er basert på kortreiste og sesongbaserte råvarer fra det trønderske matfatet, med mye fisk og sjømat og ferske grønnsaker. 

Ulikt serveringen på mange andre arrangement lages festivalmaten på Stokkøya Festival fra bunnen av. Vi koker vår egen kraft og lager egne sauser og alle brødprodukter bakes av vårt eget Stokkøy Bakeri.

 Festivalkokken har fokusert på retter som er enkle å spise og kjappe å servere på festival. Festivalmenyen vil serveres på ulike utsalgssteder inne på festivalområdet, fra morgen til kveld.

Her er årets festivalmeny:

Flere matretter og mat-aktiviteter vil bli annonsert senere.