Bakklandet Hardcore Forening DJ

Bakklandet Hardcore Forening DJ

Bakklandet Hardcore Forening gjenforenes til en upretensiøs avslutning på Stokkøya Festival fredag 29. juni.

Tilbake i 2001 synes kompisene Kenneth Bolme og Sola Johnsen at det var altfor lite rock og god musikk å høre på byen i Trondheim. Planlagt under beinhard klipping og slåssing ble DJ-konseptet Bakklandet Hardcore Forening fast inventar på Blæst. I flere år sørget de for noen helt legendariske kvelder hvor blant annet publikum fikk 5 kroner ved inngangen, framfor å betale cover.

Kenneth er frisør på Ahead i Trondheim og klipper stort sett alle musikere i byen, og står også skyldig for noen merkelige hårtrender blant Trondheimsrockerne på tidlig 2000-tall. Sola spiller trommer i Dumdum Boys og jobber som musikkprodusent i NRK Radio og begge er musikkentusiaster på sin hals.

Her blir det null pretensiøs beatmixing, men tøff kvalitetsmusikk uavhengig av sjanger, og en helt perfekt avslutning på festivalens første dag etter konserter med tøffe band som Ebbot, Sólstafir og Hurula.