Stundom Sessions Stokkøya

Stundom Sessions Stokkøya

Stundom Sessions er en konsertserie som drives av gjengen bak Trønderske Stundom Records hvor det er fokus på gode og varierte musikkopplevelser innenfor hiphop og elektronisk musikk hvor folk skal få gode og varierte musikkopplevelser til en rimelig penge.

Siden 2015 har de samlet arrangert 16 Stundom Sessions i Trondheim, Oslo og Bergen og nå inntar de Stokkøya hvor de skal avslutte hele festivalen inne på Bygdeboksen!

Oppkast ala kart og Fejl & Daler spiller konsert, og LUD og Bra TV runder av med et dansbart DJ-sett hvor det blir fokus på god stemning for bra folk.

Oppkast ala kart er Martin Mostad

En rapper fra Tillerbyen i Trondheim som med inspirasjon fra alt(universet) og ingenting(seg selv), og en generell nysgjerrighet for livet og fantasien, har utviklet et meget allsidig uttrykk. Det er mye særpreg i både stemme og penn, og et sterkt ønske om å finne ut hva som kan oppstå fra en idè, en tanke. Nettopp uvissheten i hva man kan ende opp med å lage er meget fascinerende, som også gjør opptredenene til interessante affærer. På scenen er han i sitt rette element, og ord som karisma og tilstedeværelse kan være beskrivende.

I 2016 slapp han albumet «Gilde Ting» med produsent Hella Rev, i 2017 ble det med singlene «Puppen» og «Solo”. Nye singler slippes nå utover våren, og et album kan ventes å komme mot slutten av året 2018.

FEJL & DALER

handler om problemer og penger på godt og vondt. I navnet ligger oppturer, nedturer og hjemturer, sammen med nåtidige norske kroner og historiske riksdaler. Vi aksepterer dog alle valutaer. Etter en rekke enkeltstående singler i 2016 og -17 ventes et lengre sammenhengende prosjekt med tittel N O K på Stundom Records i 2018. X x ¥.