Fay Wildhagen

Fay Wildhagen er lett å elske, men vanskelig å beskrive. Sømløst mikser hun lydbildet sitt uten å tenke på trender eller sjangre. Hun kan minne om mye, men inspirasjoner fra Arcade Fire, Feist og Bon Iver skimter gjennom låtene hennes. 

Fay Wildhagen sitt debutalbum «Snow» ble hedret med terningkast 5 hos blant annet Aftenposten, Gaffa og Musikknyheter og samme sommer stod hun på over 20 festivaler i hele Skandinavia som Roskilde, Storsjöyran, Øyafestivalen, Træna og Vinjerock. 

Fay Wildhagen er blitt omtalt som både et av Norges største gitar og låtskrivertalent og endelig er hun klar med oppfølgeralbumet til brakdebuten fra 2015 og tar turen til utvalgte festivaler i sommer inkludert Stokkøya.

«Gitarhelt med følsomme fingre» - Aftenposten

«I en tid der den norske musikkfloraen blomstrer som aldri før, er det ingen hvilken som helst oppgave å utmerke seg. Med sin dynamiske pop, står likevel Fay Wildhagen frem som en sjelden blomst.» - Musikknyheter