Youth Pictures of Florence Henderson 

Youth Pictures of Florence Henderson 

Postrockbandet gjør et ekslusivt comeback på Stokkøya Festival!

Youth Pictures of Florence Henderson skildrer mennesket, kjærligheten og havet kun slik de store kunstnere kan. Deres atmosfæriske og storslåtte rock kunne ikke hatt en bedre ramme enn på Stokkøya, hvor lange og dvelende låter skvulper avgårde for så å bli brutt opp av intense flodbølger og urolig hav. Bandet, som er sammenlignet med band som Mogwai, Motorpsycho og Sigur Ros, startet opp i 2003 og har spilt hundrevis av konserter i Europa og USA. 

Etter å ha stått på hovedscenen på Øyafestivalen i 2010 og på det offisielle programmet til SXSW i 2011, har ikke bandet spilt noen større festivaler. Nå gjør de et eksklusivt comeback kun på Stokkøya Festival!

På sine to album (2005 og 2010) og EP (2012), skildrer syvmannsorkesteret tilværelsen slik den er - både vakker, vanskelig, vemodig, god og morsom - et perfekt soundtrack til ettertanke på svale sommerkvelder.

Youth Pictures of Florence Henderson er fra Trondheim/Fosen/Bodø/Oslo/Holmestrand/Halden/Rjukan og er fire gitarer, bass, trommer, vokal og cello.