Pale Honey  (SE)

Pale Honey fra Gøteborg består av Tuva Lodmark(Vokal og gitar og Nelly Daltrey (Trommer). På konsert har de med seg produsent Anders Lagerfors som instrumental forsterkning  og de kaller selv musikken sin for minimalistisk rock og har blitt sammenlignet med artister som PJ Harvey og The XX.

Bandets debut EP kom i 2014 og bandet fikk fort oppmerksomhet som første til festivaljobber samt en lengre Europaturne. Debutalbumet ble sluppet i mai 2015 til veldig gode kritikker både her hjemme og internasjonalt.  Pale Honey ble blant annet nominert til Årets Nykomling på svenske P3 Guld i 2016.

Oppfølgeralbumet «Deviton» kom høsten 2017 og høstet også veldig gode kritikker og 2 nye nominasjoner til P3 Guld (Årets Rock og Årets Grupp). Vinteren har bandet tilbrakt på europaturne som support for amerikanske Iron & Wine.