Ebbot Lundberg & The Indigo Children (SE)

Ebbot Lundberg & The Indigo Children (SE)

Ebbot Lundberg er en av Skandinavias mest karismatiske rockevokalister de siste 30 årene og kommer til Norge og Stokkøya med sitt nye band The Indigo Children som slipper nytt album senere i år. 

Ebbot sin karriere begynte i Gøteborg på slutten av åttitallet med undergrunnsbandet Union Carbide Productions. Bandet slapp 4 studioalbum og selv om de aldri slo gjennom kommersielt hadde de uttalte fans i blant annet Sonic Youth, Kurt Cobain og R.E.M. og har i etterkant fått legendestatus. 

Ebbot gikk videre og dannet The Soundtrack Of Our Lives som fikk langt større suksess både her hjemme og internasjonalt både som plate og konsertband. Bandet turnerte verden over og slapp 7 massive studioalbum som de vant flere Grammis for i hjemlandet pluss en amerikansk Grammy-nominasjon for 3.albumet «Behind The Music». 

Du var kanskje en av de heldige som fikk oppleve et sultent svensk rockeband på Veita Scene i 1996? Eller en av de 1000 som Ebbot fikk til å sette seg ned midt i konserten på Storsalen i 2002?

TSOOL satte med sin psykedeliske rock sine spor på populærkulturen. De ble invitert som support for Osasis og amerikanske talkshow som David Letterman og Conan O´Brien, og flere av deres låter er å finne i serier som Californication og Six Feet Under, blant annet «Second Life Replay» fra bandets sistealbum. 

Etter at et turneslitt The Soundtrack Of Our Lives la opp i 2012 har Ebbot fått en ny giv som soloartist og som programleder for sitt eget musikkprogram «Ebbots Ark» på SVT.  Ebbot sin låtskriving er tungt inspirert av seksti og syttitallets rock som Rolling Stones og The Stooges samt mer psykedelisk musikk. 

Solodebuten «For The Ages To Come» ble sluppet i 2016 og Ebbot & The Indigo Children jobber for tiden med det nye albumet «The Kybalion» som slippes senere i år, hvor første smakebit kommer allerede 6.april med dobbelsingelen «Where Are You Now / I see Forever» og EP´n "The Principle of Gender, Cause & Effect" som slippes i mai.