Band of Gold

Band of Gold

Band of Gold slapp tidligere i år albumet «Where´s the Magic» som er oppfølgeren til det kritikerroste debutalbumet som de vant gjeve Nordic Music Prize for tilbake i 2015.

Da Band of Gold slapp sitt debutalbum høsten 2015, kom de som en gledelig overraskelse på veldig mange. Både Nina og Nikolai har lang fartstid fra det norske musikkmiljøet, sistnevnte fra band som BigBang, National Bank og Elephant9, men dette var et prosjekt de hadde jobbet med i stillhet. Nå er ikke bandet lenger en hemmelighet, og det lå store forventinger til oppfølgeralbumet. Som ble innfridd til gangs.

«Where´s the Magic» er et vanvittig bra popalbum hvor 70 og 80-talls referansene til storheter som Fleetwood Mac, Blondie, Abba og amerikansk vestkyst-pop ligger tungt. Albumet høstet massivt gode kritikker både i Norsk og internasjonal presse og blir allerede pekt på som en av årets beste norske albumutgivelser.

Ny gullstandard
- Dagens Næringsliv

«Where’s the Magic» handler om lidenskapen vi alle søker og higer etter. Lidenskap er ikke vanskelig å finne i låtene, her ligger den tjukt utenpå hver eneste akkord og det er en helt annen råskap her enn hva vi fikk servert på debutalbumet fra 2015. 

Vi gleder oss stort til å danse til låter som «I Wanna Dance With You Again» ved havgapet neste sommer! 

 Norges beste popband 
- Adresseavisen 6/6