Spurv

«Storslått, vakkert og helt fantastisk» skrev musikknyheter.no og ga en blank 10 av 10 til Oslobandet Spurv sitt andre album «Myra» som ble sluppet i fjor.  Med sin vakre og tunge postrock som holder høyt internasjonalt nivå har Spurv trengt seg inn i hjertene til musikkelskere over hele verden.

Det er litt av et lag bak som står bak produksjonen på «Myra». Albumet ble spilt inn i Malabar studio i Oslo av Martin Bowitz (Cold Mailman) i samarbeid med Emil Nikolaisen (Serena Maneesh), mikset av Bowitz og Jørgen Smådal Larsen(Kråkesølv og Lukestar) og mastret av Magnus Lindberg (Cult of Luna).

Med tre gitarer, bass, trommer og trombone leverer de leverer massive, energiske og emosjonelt intense liveshow som har gitt de spillejobber over hele Europa og i sommer på blant annet Øyafestivalen og lille Stokkøya Festival! 

Om du er fan av postrock og artister som Explosions in the Sky, Goodspeed You! Black Emperor og Sigur Ros kommer du til å elske denne konserten!

Hatten av for Spurv. Myra er et utrolig godt postrock-album
— Gaffa 5/6
Storslått, vakkert og helt fantastisk!
— Musikknyheter 10/10