Atomic Swing (SE)

Atomic Swing (SE)

Rockelegende i Atomic Swing gjør en svært sjeldent festivaljobb på Stokkøya Festival nå i sommer!

Niclas Frisk, som startet Atomic Swing tidlig på 90-tallet, redesignet standarden for arbeidshøyde på rock både i Sverige og i utlandet. Det hele eksploderte med låta 'Stone Me Into The Groove' som ble en stor hit og som må være en av de mest spilte låtene over anlegget buler som 3B og Blæst rundt årtusenskiftet.

De siste 10 årene har Niclas Frisk ligget lavt, og sangkatalogen er lagret og beskyttet mot lyset som en eksklusiv vin. Besetningen for 2019 består av Niclas Frisk, Michael Lohse, Henrik Berglund, Helen Prim og Daniel Bengtson. Nå er det på tide å nyte vinen igjen.

I sommer spiller bandet noen få utvalgte konserter i Norden, og for første gang på 12 år i Norge og på Stokkøya Festival!