Spidergawd

«Spidergawd er Norges beste rockeband» skrev Dagbladet i sin anmeldelse av bandets femte studioalbum som ble sluppet i januar. Vi kunne ikke vært mer enig og kan med glede presentere at Spidergawd kommer til Stokkøya Festival 2019!

Spidergawd er en lokal supergruppe bestående av Per Borten på gitar og vokal (Cadillac, Moving Oos), Kenneth Kapstad (Motorpsycho, Gåte, Dadafon) på trommer, Rolf Martin Snustad (Hopalong Knut, Samvirkelaget) på barytonsaksofon og Hallvard Gaardsløs (Orango, Woodland)

Spidergawd er pur kjærlighet til musikk. De henter inspirasjon fra de klassiske hardrock og bluesbandene på 70,80 og 90-tallet og lager kvalitetsmusikk bestående av Per Bortens låt-teft i den ende hånden og bandets spilleferdigheter i den andre.

Siden oppstarten i 2014 har Spidergawd har gitt ut hele 5 studioalbum, spilt på festivaler som Roskilde og Øyafestivalen og blitt et veldig populært konsertband med utrettelig turnevirksomhet over hele Norge og Europa.

Bandet legger i vinter ut på en omfattende turne i hele Europa, hvor konserten hjemme på Byscenen i Trondheim ble utsolgt lenge før.

Vi ønsker Spidergawd velkommen til Stokkøya som blir bandets eneste festivalkonsert i Trøndelag i sommer!

Spidergawd er Norges beste rockeband
— Dagbladet (terningkast 5)
Per Borten og Spidergawd pisker den klassiske hardrocken til nye høyder
— Dagsavisen (terningkast 5)
Overgår til tider heltene sine. Spidergawds femte album er en skattekiste
— Adresseavisen (terningkast 5)