JUNO

JUNO var en av artistene som utmerket seg mest på årets Trondheim Calling hvor de imponerende nok klarte å trekke fulle hus på 3 ulike konserter gjennom helgen!

Det var ikke bare publikum som ble imponert, bandet fikk strålende kritikker både i Adresseavisen og Under Dusken, og gruppa er nominert til ”Årets Mest Lovende” på Utawards.

JUNO er et ungt band med utspring fra den velrennomerte jazzlinja i Trondheim. De spiller grenseløs musikk, der dansbare pop-refreng møter riffbaserte grooves og kompleks rytmikk, eksperimentelt tonespråk og fengslende improvisasjon. Den uvanlige besetningen med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer gir musikken et gjenkjennbart og karakteristisk preg.

Til tross for sin korte levetid har bandet allerede rukket å spille på steder som Edinburgh Jazz & Blues Festival, Chris Beetles Gallery i London, Vinterjazz i Århus, Kongsberg Jazzfestival og vår egen Feminalen.

I år kommer også JUNO sitt debutalbum produsert av Kristoffer Lo, kjent blant annet fra Sunswitch og Highasakite.