Moving Oos

Moving Oos

Etter åtte år in absentia er selveste Moving Oos tilbake og klare for å spille på Stokkøya Festival 2019!

Moving Oos var det musikalske overskuddsprosjektet til mange kjente Trondheimsmusikere som tok Norge med storm med debutalbumet ”Peace & Love” som de både vant Alarmprisen og ble nominert til Spellemannsprisen for.

I tidsrommet 2007-2008 var de en av de mest spilte artistene på P3 og turnerte land og strand og populariteten tok bandet helt til hovedscenen på Øyafestivalen.  Men etter 3 album ble turnebussen parkert tilbake i 2010.

Per Borten og resten av bandet hadde egentlig ingen planer om å spille igjen, men når de fikk et tilbud om å gi ut de gamle albumene på vinyl, begynte tanken å vokse å eller spille inn et ”Greatest hits” album på nytt, da de følte at de selv ikke hadde tatt innspillingene seriøst nok den gang da, og at det også var en fin anledning til å dra rundt å hilse på publikum og spillegleden en gang til.

Vi kunne ikke vært mer enig, Soulrocken til Moving Oos på Stokkøya må være den perfekte kombinasjon av feelgood! 

Moving Oos anno 2019 gikk i studio denne uken og består av følgende musikere:

Frank Reppen - Vokal / Perk
Haakon-Marius Pettersen - Tangenter / Kor
Eirik Øien - Bass / Kor

Per Borten - Gitar / Kor

Stian Lundberg - Trommer / Kor

Nadia Warholm - Kor
Ranveig Seljemark - Kor