Company Ink

Kjenner du det kiler i korsryggen når du tenker på backkatalogen til plateselskap født på 80-tallet som SST, Dischord eller Factory Records? Da bør du stille deg fremst ved barrikaden når Company Inc spiller på Stokkøya neste sommer!

Company Inc en Trondheims-basert duo bestående av Daragh Wearen Murphy og Axel Olsen som på kort tid har skapt bølger over hele landet for sin musikk med tydelige nikk mot 80-tallets postpunk og gitardrevne pop.

Bandet konsertdebuterte så sent som på Trondheim Calling 2018, men har allerede rukket å spille festivaler som By:larm, Slottsfjell, Pstereo, Verven og Øyafestivalen, og vært Ukas Urørt på P3.

På de 3 singlene sluppet så langt inkludert vår favoritt ”Eat Your Ropes” hører vi Daraghs funky basslinjer og melodiske gitarriff parret med Axel sine programmerte beats og nihilistiske tekster og resultatet er vanvittig friskt og fengende!

Bandet er en energibombe live, bandet forsterkes på scenen med trommis og bassist og vokalist Axel danser seg gjennom settet med en attitude som er alt annet enn fintfølende.

Vi er veldig stolte over å kunne presentere Trondheims tøffeste nye band på Stokkøya neste sommer!

 «Definitivt sterkt preget av britisk gitarmusikk fra åttitallet, har Company Ink både de klare, melankolske gitarmelodiene, punkenergien og post-punkens skeive og åpne innfallsvinkel.» 
- Vegard Enlid, Adresseavisen