Konsert på Nessa med Ida Jenshus og Jonas Ledang

Konsert på Nessa med Ida Jenshus og Jonas Ledang

Stokkøya er godt kjent for sitt vakre landskap, og det fort gjort å havne i en «WOW»-situasjon, uansett hvor på øya du befinner deg.

Tid: Lørdag 29. juni kl. 11:00
Varighet: Ca 2,5 t
Oppmøte: Resepsjonen på Sjøsenteret, 5 min før start
Inkludert i festivalpass/lørdagsbillett

Nå kan du bli bedre kjent med øya sin vakre natur og omgivelser! Vår lokalkjente guide Gøril Dønheim-Nilsen, vil geleide deg fra Sjøsenteret til Nessa (der kortfilmen Tuba Atlantic ble spilt inn) for å overvære en duo-konsert med Ida Jenshus og Jonas Ledang ytterst i havgapet.

Turen er ca 2 km lang per vei i fint turterreng, og er perfekt for deg som vil se mer av Stokkøya, få litt ekstra frisk luft i lungene og selvfølgelig se konserten med Ida Jenshus og Jonas Ledang. Dette er en enkel tur som passer de aller fleste.

Ida Jenshus og Jonas Ledang er to unike trønderske artister og stemmer som her forenes til friluftskonsert på Nessa under Stokkøya Festival 2019.

Ida Jenshus har med sine 5 album og hele 3 spellemannspriser blitt en av landsdelens mest anerkjente artister og låtskrivere og har gjestet Stokkøya tidligere sammen med sitt band.

Jonas Ledang er en av de største talentene i trøndersk musikkmiljø om dagen og imponerte stort tidligere i vinter på Trondheim Calling. Namdalingen tar opp arven fra gamle storheter som Tom Petty og Bob Dylan, og nyere inspirasjonskilder som Daniel Romano.

Fjorårets konsert på Nessa med Erlend Ropstad var et av festivalens absolutte høydepunkt og fikk over 300 av festivalens publikum ut på vandring.

Dette blir en konsert du garantert ikke vil gå glipp av!