UTSOLGT! Øl- og ostesmaking med «Fest i Kjeften»

UTSOLGT! Øl- og ostesmaking med «Fest i Kjeften»

Vi gjentar fjorårets suksess, og kjører en ny runde med øl- og ostesmaking! Siden sist sommer har «Fest i kjeften» fått sitt eget program på Matkanalen og holdt mange utsolgte smakinger landet rundt, inkludert Stokkøya Festival 2018.

Tid: Lørdag 29. juni kl. 12:30
Varighet: 1,5 t
Oppmøte: Bygdeboksen, 5 min før start
Maks 40 pers.
Pris: 350 kr + billettavg. per pers.

Thomas kommer til Stokkøya Festival for å gi oss et innblikk i hvordan man smaker på øl og har satt sammen noen knallgode kombinasjoner bare for oss.

På øl- og ostesmaking får du nye og spennende smaksopplevelser, snodige historier og litt fakta. Det kreves ingen forkunnskap, bare nysgjerrighet. Det blir uformelt og lærerikt!

Thomas Digervold er utdannet ølsommelier ved Beverage Academy og har jobbet med drikkevarer de siste 15 årene i Bergen, Oslo og Tromsø, på plasser som Apollon Platebar, Kulturhuset Oslo og Store Norske Fiskecompani. Han holder utsolgte smakinger landet rundt under konseptnavnet Fest i Kjeften.

«Fest i Kjeften har som prinsipp å fokusere på kvalitet over kvantitet og troen på at godt norsk håndverk gir gode produkter og unike smaker, dette brenner vi for å vise frem!»