UTSOLGT! Fridykking

Opplev havet ved fridykking og bli med på en guidet fridykker- og snorkelsafaritur! Ved å fridykke og snorkle får du en helt unik opplevelse, dyrelivet og naturen er fantastisk også under vann.

Farvannet rundt Stokkøya er meget godt egnet for dykking, og har med årene blitt et must for dykkere og fridykkere. Nå kan du prøve fridykking/snorkling under Stokkøya Festival!

Tid: Lørdag 29. juni kl. 12:00 (UTSOLGT!) og søndag 30. juni kl. 12:00
Varighet: Ca 2,5 t
Oppmøte: Resepsjonen på Sjøsenteret, 5 min før start
Maks 6 pers.
Pris: 550 kr + billettavg per pers

Praktisk info:

- Inkluderer alt utstyr.
- Det blir benyttet open cell 7mm drakter som holder deg god og varm. Disse draktene tåler ikke negler så du får hjelp ved påkledning.
- For å delta på turen må du være i stand til å svømme 200 meter.
- Ta med deg vannflaske.
- Alle deltakere må stille edru.
- Gi beskjed om du har noen hudallergi. For å ta på draktene MÅ vi benytte varmtvann med intimsåpe. Ta med badetøy for å ha under og et håndkle.
- Vi tar kontakt med deg etter bestilling for å vite høyden, vekt og skostørrelsen din.

Inkludert i turen:

- Erfarne instruktører fra Trondheim fridykkerklubb. Du får en kort intro før turen.
- Fridykkerutstyr. Inkluderer våtdrakt, maske, snorkel, hansker, sokker, finner og blybelte til de som har fridykkererfaring/vil prøve litt fridykking (avtales på stedet).
- Egenerklæring fylles ut på stedet.

NB! Turen har en begrensning på 6 pers.

Instruktører fra Trondheim fridykkerklubb er Monica Dybvik, Andreas Asheim, Jørgen Løe og Jonathan Bigler. Instruktørene er erfarne og har holdt kurs i flere år for både barn og voksne. Klubben har også med hjelpeinstruktører som bidrar.